Kehaisin tuossa ekologisuuttani, joten pieni sananen siitäkin villityksestä. Minä RAKASTAN ruokaa, olen aina ollut erittäin perso sille. Hakaniemen halli ja Ruohonjuuri ovat tällä hetkellä herkku-keitaani. Reinin lihasta raahaan heidän oman tuotantonsa luomu-lihaa ja Ruohonjuuressa flippaan aina Visani kanssa. Visa-kortti pitäisi muuten tehdä laittomaksi äitiys- ja hoitovapaalla! Miten ihmeessä laskusta selviää kun tulot tippuvat....Nooh, onhan sitä ennenkin netissä kaikenlaista myyty, jotta saa laskut hoidettua Kieli ulkona

Täällä on juotu pullotettua koivun mahlaa sekä opettelin käyttämään linssejä ja soijaa ruokamme valmistuksessa. Kätevää ja helppoa. Muru ei voi sietää hajusteita ja on suorastaan allerginen niille. Kylppärissämme onkin sitten eri osasto hajuttomille herkkänahkaisille ja minulle tuoksuista nauttivalle.

Murun mielestä jotkut ihanat tököttini tuntuvat hänen nokassaan siltä, kuin sieraimia rassattaisiin pulloharjoilla.

Pyykinpesuun löysin pesupähkinät Ruohonjuuresta ja niillä nyt puhdistetaan perheemme pyykit. Sinkkuna ostin aina vahvasti hajustettua pesuainetta, jotka huuhtelin vielä mitä imelimmällä huuhteluaineella. Nyt pesupähkinät hoitavat pyykin, joka on noiden herkkänokkien mieleen. Myönnettäköön, tulee ihan hirmuisesti halvemmaksi pitkällä tähtäimellä. Entisen ("luota pinkkiin"), eli Vanish-myrkyn sijaan tahrat poistan sappisaippualla.

Onneksi kylpyhuoneessamme on suuri avattava ikkuna. Sen äärellä saan sentään illalla lakata kynteni kun liuottimen käry kuulemma saa Murun ja Minimiehen voimaan pahoin. Minimies tosin taitaa matkia Murua, sillä hänen ensimmäiset elinvuotensa kämppämme on haissut jos jonkinlaiselta lakalta ja tökötiltä.

Täytyy kyllä myöntää, että pienen miehen hajuaisti on yhä äärimmäisen herkkä. Kirjoitinkin joskus aiheesta. Hän todellakin haistaa vanukaspurkin jopa suljetusta roskakassista. Pesin wc:n, jollin lastenhuoneesta kuului "Miksi täällä haisee ihan uimahallilta?" Saimme lahjaksi käytettyjä lastenvaatteita ja niitä pukiessaan poika tuumasi "Nämä haisevat ihan mun tädiltäni". Toden totta, molemmat käyttävät samaa pyykinpesuainetta.

Tuosta on myös paljon apua. Jos vauvelimme, nyt jo 7kk vanha, on tehnyt kakat housuunsa, minimies osaa kertoa asiasta minulle jopa 3 metrin päästä! Eipä tarvitse minun vaivautua vaippaa vahtimaan.